torsdag 26. august 2010

Skal vi bytte?

   

Eg skulle gjerne ha utvida stoffsamlinga mi med litt fleire fargar og mønster, og håpar derfor at det er noken som har lyst å bytta med meg. Bilder av stoffa og nærmare detaljer finn du på byttesida mi (link øverst til venstre).


Eg er og veldig interessert i å kjøpa stoff i alle farger.
 

PS! Har du tips om andre som ønsker å bytta eller selga stoff, så blir eg veldig glad for det :-)

8 kommentarer:

 1. Hei og tusen takk for hilsen på bloggen min. Det kom kanskje ikke tydelig nok frem, men kunne du være så snill å legge inn separate kommentarer for hver ting du gjør? Altså maks 3 kommentarer. Dette er for å gjøre det enklere når jeg skal trekke. Tusen takk, og ha en flott helg!
  Jeg skal titte på byttesiden din og gi et ord hvis jeg er interessert :o)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig melding på bloggen min :)Så masse fine stoffer du har , og fin fin blogg !

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 3. Hei Vårglad!

  Så fin blogg du har! Når jeg har litt mer tid til rådighet må jeg inn på den gamle bloggen din å se der også.

  Så fine stoffer du har. Jeg kunne godt tenke meg å bytte, men først må jeg kanskje ta noen bilder av de stoffene jeg har. Jeg likte godt det blå (nr 5?).

  Ha en fin dag!

  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 4. Takker for helsingar:)

  Og Sølvi:
  Eg bytter veldig gjerne. Bare send meg bilder/link, så ser me. Eg er spesielt interessert i spreke grønnfarger, siden eg nesten ikkje har det i heile tatt. Men andre farger kan være av interesse og.)

  SvarSlett
 5. Takk for trivelig hilsen på min nye blogg. Du har mange fine stoffer. Jeg har allerede en jeg bytter med, men jeg skal ha deg i tankene. Har ikke kommet igang med syinga enno, men i morgen skal jeg gjøre ferdig hobbykroken min.

  SvarSlett
 6. Hei på dæi!
  Tusen takk for koselig kommentar hos mæi:)
  for en fin blogg du har. Blir nok flere turer her på mæi altså:)
  Så masse fine stoffer du har. Kan veldig gjerne bytte litt med dæi om du vil:) kan se gjennom stoffene mine seinere i dag.

  SvarSlett
 7. Takker igjen for koselige kommentarar:)

  Gult hus i svingen: Ja, eg har også planer om litt sying, og ikkje minst få orden på hobbyrommet. Hausten er fin til sånt. Men først håper eg på noken finværsdagar til å få litt meir orden utenfor huset. Blei ikkje mykje gjort i sommar.
  Bare gje meg ein lyd om du ein gong skulle ha behov for å bytte litt:)

  Tøvsjur:
  Kjempeflott, eg blir veldig glad om eg får utvida samlinga med litt fleire stoffer:)

  SvarSlett
 8. Heisann :o) Takk for koselig kommentar! Husker ikke hva planten heter, men den er kjøpt på mestergrønn. OG den er vakrere i virkeligheten enn på bildet ;o) Så koselig blogg du har forresten :o) Ha en finfin kveld! Klemmer

  SvarSlett