søndag 24. oktober 2010

Prosjekt juledukProsjekt juleduk er endeleg i gong.
Dei siste åra har eg ikkje vore så stor tilhengar av dei tradisjonelle julefargane raud, grøn og gull.
Eg har jo sjølvsagt hatt litt av dei rundt omkring, men har og vore glad i litt meir utradisjonelle fargar som svart, kvit og sølv. Men i fjor kjente eg at eg hadde lyst på knallraud og knallgrøn jul igjen, og ikkje minst gull og glitter, så eg bestemte meg for å laga ein slik duk til neste jul.

Og no har eg endeleg bestemt meg for eit mønster og kva stoff eg vil bruka, og alle lappane er skjært opp (noko som eg synes er den kjedeligaste jobben), så no er det klart for å begynna å sy.
Eg kan ikkje sei eg har det minste lyst på jul på lenge endå, men den tida kjem nok i år også, og då er eg nok glad for at eg for ein gong skuld starta med forberedelsar i god tid før jul ;)


6 kommentarer:

 1. Hei.Regner med den blir kjempe fin.Nydelige stoffer.Ja nå går det fort fram til jul.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 2. Blir spennande å se resultatet, nydelig farger du har valgt.

  Ønsker deg en koselig helg.

  SvarSlett
 3. Jeg er helt sikker på at det bliver en smuk juledug, du får lavet dig!
  Tak fordi du kom forbi min blog, glæder mig til at følge dg fremover!
  kh. Mette

  SvarSlett
 4. Ja, det er nokon som har meir pågangsmot enn andre:) Slike prosjekt ligg nok langt fram i tid for meg. Er nettopp ferdig med mitt første lappeteppe i retrostoff, og der har eg brukt det rosa stoffet eg fekk frå deg.
  Har laga meg ein blogg, men er litt uerfaren med bruk av pc og slikt. Håper du tek turen innom!
  Ha ei fortsatt fin helg:-)

  SvarSlett
 5. Blir kjempefin, gleder meg til eg skal få til dette her eg og. Må huska å kjøpa meg saks, må begynna ein plass. ;)

  SvarSlett
 6. Heisan :-)
  Takk for at du var innom bloggen min å la igjen "fotspor" så jeg kunne finne fram til din blogg.Og takk for di fine kommentarer. Så artig at du blir med på loddtrekningen :-) Jeg la meg til som følger og så legger eg din blogg nede på min side til høyre så alle kan finne fram til deg. Du verden det var ei nydelig pute, så flotte farger! Og du har virkelig mange fine stoffer :-) Jeg ønsker deg en fin dag :-)
  Hjertelig fra Merete.

  SvarSlett