lørdag 6. november 2010

NIB's novemberutfordring


Her er sofakroken vår for øyeblikket. Det blir skifta litt på farger etter humøret. Akkurat no er det raudtonar som gjeld. Kjekt med nøytrale fargar på veggar, møbler, gardiner og sånt, så er det nesten som å få ei ny stove bare med å skifta puter og pynt:)




6 kommentarer:

 1. En lun og koselig sofakrok med pute og lys i flotte farger. Ser at den søte "vofsen" din også trives godt her:-) Lykke til!
  Ha en fin lørdag. Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så rart at ikke pakken har kommet ennå? Sendte den riktinok med B-post, men den gikk jo avgårde senest tirsdag, så den skulle jo ha vært framme nå...? Håper virkelig den dukker opp snart, og at den ikke har blitt borte i posten...
  Artig du la merke til at stoffet ditt allerede har blitt benyttet! Det er faktisk en av mine nye favoritt-stoff; elsker det!!! Skal vise fram hele lappeteppet snart, det er nemlig et krabbeteppe som er ferdigsydd. Må bare gi det bort til prinsessa som skal ha det først, for mamma'n hennes leser bloggen min;)
  Koselig sofakrok dere har forresten:) Likte godt fargeinnslagene! Jeg synes det er så fint med farger, men får det sjelden til hjemme hos meg selv. Blir mest naturfarger, egentlig. Men jeg får hvile øynene på andres fargeklatter isteden:)

  Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 3. Puh...det var bra den dukket opp til slutt:)
  Godt å høre at du likte stoffene, og at du får brukt dem til noe fint!
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Hei..så hyggelig at du vil være med i min give-away.Lykke til. Klem fra Maliva

  SvarSlett
 5. Hei.Så koselig.Nydelig hund.Har så lyst på hund men får ikke min bedre halvdel på det.Så får kose med katta.Koselig soffakrok.Nydelige puter.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 6. Jordnært og koselig! Jeg satser på samme strategi som deg. Nøytrale farger og puter til å freshe opp :)

  SvarSlett