onsdag 9. februar 2011

Frøken Strålende


I dag legg eg ut eit bilde som eg har vist på bloggen tidlegare, fordi dette er mitt bidrag til Moseplassen sin konkurranse "Frøken Solslikk 2011"

Bildet i seg sjølv er nok ikkje eit stort blinkskudd, og dessverre var blomen litt utblomstra før eg kom på å ta bilde av den (det var mange fleire blomar og fargar før bildet blei tatt), men eg velger likevel dette bildet fordi dette er ein av dei finaste sommarblomane eg veit om. Mamma og pappa dyrkar desse i bøtter og spann i drivhuset sitt kvart år, så desse får eg alltid ein heil del av. Gler meg til ny ladning i år!!

Tekst til bildet:

Middagsblomen er ein nydelig blom som står der så optimistisk og stråler i solskinn. Om kvelden lukker den seg, og når det er overskya opnar den seg ikkje, men så snart det kjem sol opnar den seg og stråler i alle slags glade farger. Kanskje litt lik oss mennesker, i grunn :-)


3 kommentarer:

 1. middagsblomst er fint, og en sann solslikker. Husker jeg sleit med å selge den når det var gråvær, for da lukket den jo ikke opp blomstene. (jobbet i gartneri for mange år siden).

  Hyggelig at du er med på konkurranse :)

  SvarSlett
 2. Hei, ble "vårglad" av å lese bloggen din så har lagt meg til som følger. Nydelige blomsterbilder og mye annet inspirerende på bloggen. Mange hilsner fra Mona:)

  SvarSlett
 3. Ingen blomster har fasinert meg så mye som disse ultimate solslikkerne. Viser seg jo kun i solskinn! Kandidat som lever opp til navnet!

  SvarSlett